امروز بصورت تصادفی دوباره به این عکس برخوردم، عکسی که حدود ده سال پیش در بیشتر مجلات پزشکی منتشر شد و از طریق ای-میل (یکی از معدود گزینه های اشتراک مطالب آن زمان) دست به دست می گشت.
این عکس که در آن زمان “دست امید” یا Hand of Hope نام گرفت، در تاریخ ۱۹ آگوست ۱۹۹۹ توسط مایکل کلانسی از یک جنین ۲۱ هفته ای به نام ساموئل الکساندر آرماس گرفته شده است. ساموئل کوچولو که عارضه اسپینا بیفیدا (نقص در تشکیل ستون فقرات) داشت باید پیش از تولد، در رحم مادر تحت عمل جراحی قرار می گرفت، در پایان عمل و هنگامی که دکتر جوزف برنر دست جنین را به داخل رحم بر می گرداند، این صحنه اتفاق افتاد و دوربین مایکل آن را ثبت کرد.
نمایی دیگر چند لحظه قبل از عکس اول:
“دست امید” توسط موافقین طرح ممنوعیت سقط جنین در آمریکا و دیگر نقاط دنیا بعنوان دلیلی بر زنده بودن جنین مورد استفاده قرار گرفت تا جنین هم حق حیات داشته باشد، حتی اگر حق رای نداشته باشد! (طعنه ای به سیاستمداران مخالف ممنوعیت سقط جنین)
ساموئل در ۲ دسامبر همان سال به دنیا آمد و برخلاف سایر بیماران مبتلا به اسپینا بیفیدا، فلج و مجبور به استفاده دائمی از صندلی چرخدار و تحمل جراحی های معمول نبود، بلکه در خردسالی می توانست با کمک نوعی کمربند طبی به راحتی راه برود. ساموئل ۱۱ ساله حالا شناگر ماهری شده و مقامهایی هم کسب کرده است.
منابع: ویکی پدیا – فاکس نیوز – وبسایت عکاس
توضیح: اسپینا بیفیدا یک نقص در بسته شدن ستون فقرات است که در هفته چهارم بارداری اتفاق می افتد، علی اصلی آن کمبود اسید فولیک است. در آشپزی ایرانی به دلیل پخت طولانی (جا افتادن غذا) تقریبا تمام اسید فولیک غذاها از بین می رود، بهتر است خانمها قبل از بارداری به مدت ۳ ماه مکمل اسید فولیک مصرف کنند.
این یک دروغ و متن آن دروغ پردازی و داستان سرایی است. عکس های جنین و دست آن که در این پست نشان داده شده مربوط به قسمت ۶۲ از سریال دکتر هاوس یا House M.D است که در آن دکتر هاوس یک جنین را مورد جراحی قرار داده است. جالب است که دروغ پردازان ایرانی بیشرمانه به داستان شاخ و برگ داده اند و اراجیفی راجع به اسپاینابیفیدا و تصویری از یک کودک را هم به آن اضافه کرده اند. می توانید سریال را ببینید و خودتان از واقعیت با خبر شوید.
____________________________________________________
سلام
شاید قبل از اینکه با دیدن قسمت ۶۲ سریال هاوس هیجان زده شویم و تصاویر مشابه را دروغپردازی بدانیم بد نباشد که بعضی مستندات را مرور کنیم
ایپزود مورد نظر شما در سال ۲۰۰۷ ساخته شده است در حالیکه تصویر دست امید از سال ۱۹۹۹ منتشر شده است. خوب به خاطر دارم که در سال ۱۳۸۱ یکی از نشریات دانشجویی دانشگاه ما این تصویر را منتشر کرده بود.
علاوه بر آن می توانید با جستجوی بیشتر یا حداقل مراجعه به لینکهای داده شده در متن واقعیت را در یابید. اگر باز هم شک داشتید. صحنه موجود در سریال را بارها ببینید و با تصاویر دست امید مقایسه کنید، علیرغم شباهت بسیار تصویر عینا تکرار نشده است.اتفاقا در سریال هاوس این صحنه از تصویر دست امید الهام گرفته شده و البته به زیبایی هم پرداخت شده بود.
اگر شواهد محکمی در دست است که نشان می دهد تصویر دست امید قبل از اپیزود مورد نظر شما منتشر نشده، خوشحال می شوم که با ما در میان بگذارید.
خیلی زیبا بود . در وحله اول باید به حوصله اون دکتری که همچین عملی رو قبول کرده نمره ۲۰ داد دستش درد نکه.
جالب بود مرسی از مطلبی که گذاشتی
من یه سوال برام پیش آمده
آخه چجوری ممکنه مگه کیسه آب پاره نشده بوده
_______________________________________________
جراحی های جنین در رحم مادر، امروزه در کشورهای زیادی به یکی از روشهای رایج در درمان برخی نواقص مادرزادی تبدیل شده اند. متدهای به کار رفته در این جراحی ها به گونه ای است که با ترمیم رحم و محصولات حاملگی، ادامه بارداری ممکن می شود
باید از خودش پرسید که از بودنش تو دنیا خوشحاله یا ترجیح می داد هرگز به دنیا نمی اومد.
جالبه که عکسی به این زیبایی عاملی ابزاری برای گروههای افراطی مذهبی شده که از آن برای جلوگیری از حق سقط جنین سوء استفاده میکنند. بله عکسی به این زیبایی عاملی برای از بین بردن آزادیهای مدنی در یکی از دمکراتیکترین جوامع جهان است … تلاشی کور از مذهبیون برای اعمال نفوذ در زندگی انسانها!
ممنوم بسیار عالی بود مرسی من از اینکه میشه در رحم مادر بر روی چنین جراحی انجام داد خبر نداشتم
۱٫ خونه ی نو مبارک
۲٫ خیلی جالبه که بزرگ شدن یه جنین رو هم ببینیم!
__________________________________________
خیلی ممنون
واقعا عکس جالبیه…….
this is a reflex called by ”grasping reflex ”d
ممنون. من اين عكس رو يك بار هم در مجله استفاده كرده بودم ولي اسپاينا بيفيدا بودن و نمادين بودنش رو هم حتي نميدونستم.
ای جاننننننننن…چقدر قشنگ بود…مرسی…
بله خونده بودم ولي باز هم برام تازگي داشت