بر اساس نتایج حاصل از تحقیقات انجام یافته ، ایستادن طولانی مدت در دوران بارداری مانع رشد جنین می شود. بر اساس مطالعات قبلی ، کار کردن طولانی مدت ریسک نقصهای مادرزادی ، نارسائی مادرزادی و کم وزنی در هنگام تولد را افزایش می دهد.
محققان مطالعات خود را بر روی ۴۶۸۰ مادر باردار در فاصله سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ به انجام رساندند که در اواسط دوران بارداری در رابطه با شرایط کاریشان ، از جمله مدت سر پا ایستادن ، پیاده روی ، بلند کردن اجسام ، شیفت شب و ساعات طولانی کاری ،از آنان سوال شد. حدود ۳۸٫۵ درصد از آنان ، مدت زمان طولانی سر پا می ایستادند ، ۴۵٫۵ درصد از آنان پیاده روی طولانی مدت داشتند ، ۶ درصد از آنان در حین کار اجسام سنگین را حمل کرده بودند و نزدیک به ۴ درصد از آنان در شیفت شب کار می کردند. رشد جنین این مادران در طول دوران بارداری با استفاده از سونوگرافی و همچنین پس از تولد مورد بررسی قرار گرفت.
سر نوزادان زنانی که مدتهای طولانی سرپا می ایستند مانند فروشندگان و معلمان، یک سانیمتر کوچکتر از متوسط اندازه سر نوزدان معمولی گزارش شد که بر کاهش سرعت رشد جنین دلالت دارد.
نزدیک به نصف زنان (۴۷٫۵ درصد) ، ۲۵ تا ۳۹ ساعت در هفته کار میکردند ، در حالیکه حدود یک چهارم آنان ( ۲۳ درصد) آنان بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار می کردند. نوزادان زنانی که بیشتر از ۴۰ ساعت در هفته کار می کردند ، کوچکتر (وزن نوزادان حدود ۱۴۸ تا ۱۹۸ گرم کمتر و اندازه سر نوزاد یک سانتیمتر کوچکتر ) از نوزادان زنانی بود که کمتر از ۲۵ ساعت در هفته کار می کردند.