۱۱ فروردین, ۱۴۰۴

2 thoughts on “هفت نکته ضروری در مورد صدور گواهی های پزشکی استعلاجی (برای پزشکان)

  1. سلام. بعضا در مراکزی که چند پزشک کار میکنند، بیمار بعد از ویزیت اولیه، با گذشت چند روز یا حتی چند هفته به پزشک دیگه در همان مرکز مراجعه کرده و با توجیه اینکه پزشک قبلی یادش رفته گواهی استراحت بنویسه یا اونروز حالم خوب بود و روز بعد حالم بدتر شد و مجبور شدم در منزل بمونم و سر کار نرم، تقاضای صدور گواهی استراحت میکنه که به هیچ وجه نباید نوشته بشه، حتی پزشک معالج اولیه هم نباید چنین خطایی انجام بدهد. متاسفانه عدم رعایت این امر بدیهی توسط برخی پزشکان، غیر از اینکه اثبات حال بد و نیاز به استراحت در گذشته ممکن نیست، باعث سو برداشت بیماران و ایجاد توقع حق به جانب از طرف آنها برای درخواستهای غیر قانونی و غیر حرفه ای از سایر پزشکان می شود.
    گواهی استراحت در زمان ویزیت بر اساس وضعیت بیمار در آن زمان و با تشخیص همان پزشک است. بهتر است در زمان ویزیت اول به بیمار توضیح داده شود الان نیازی به استراحت ندارید ولی چنانکه شرایط بیماریتون بدتر شد لازم است مجددا ویزیت بشوید تا هم نسخه مناسب آن وضع جدید و هم در صورت لزوم گواهی استراحت صادر شود.
    بیماریهای ویروسی مثل نشانگان سرماخوردگی، بندرت به استراحت بیش از ۲ یا ۳ روز نیاز دارند ولی چنانچه علام بیمار طول کشید و یا بدتر شد ، نیاز به ویزیت مجدد است که در صورت صلاحدید میشه به صدور گواهی استراحت جدید اقدام کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.