معرفی سایتها و اپلیکیشنهایی که در مسافرت به کمک شما خواهد آمد- بخش ۱
با نزدیک شدن ایام نوروز، کم کم تب مسافرت نیز بالا می گیرد و احتمالا شما هم در حال برنامه ریزی برای ایام تعطیلات خود هستید شاید هم هنوز نمی توانید تصمیم بگیرید که به کجا سفر کنید، چگونه سفر کنید یا چطور هتل مناسبی برای اقامت خود پیدا کنید. خوشبختانه این روزها با توسعه فن آوری اطلاعات کار برای گردشگران و مسافران هم راحت شده است . شما می توانید به راحتی تمام اطلاعات مورد نظرتان را به دست بیاورید، طوریکه انگار خودتان قبلا چنین سفری را تجربه کرده اید. امروز با معرفی گوشه کوچکی از امکانات جدید برای مسافران همراه شما هستیم:
بخش اول- سایتهای گردشگری:
در اینگونه سایتها شما می توانید با شهرها (یا کشورهای) مختلف و اماکن دیدنی آنها و نکات اساسی مربوط به سفر به آنها آشنا شوید، اما مهمترین مزیت بیشتر این سایتها، انتشار نظرات کاربران است. بعنوان مثال ممکن است در مورد یک مکان دیدنی در تبلیغات اغراق شود، اما خواندن نظر دیگران به شما کمک می کند که بتوانید به خوبی در مورد اینکه آیا آن مکان ارزش وقت گذاشتن و دیدن را دارد یا خیر تصمیم بگیرید.
الف- سایتهای ایرانی:
زورق zoraq.com
سایت زورق به سفرهای خارجی اختصاص دارد. راهنمای خوبی برای سفر به کشورهای مختلف دارد و قسمتی آموزشی برای نکات سفر و همچنین قسمتی برای تخفیفات ویژه که سفرها و اقامتهای کم هزینه را معرفی می کند. یک بانک اطلاعاتی از هتلهای مختلف دنیا هم دارد که البته این قسمت اخیر، بعضا به زبان انگلیسی است اما بقیه سایت به زبان فارسی و همراه با نکات مختصر و مفید است.
ایران پدیا iranpedia.ir
ایران پدیا به سفرهای داخلی و معرفی نقاط دیدنی کشورمان اختصاص دارد. ایران پدیا طراحی خوبی دارد و شما به راحتی می توانید اطلاعات مورد نیاز خود را در ان پیدا کنید. این سایت در حال توسعه است و بنابراین اطلاعات ان در بعضی قسمتها نیاز به تکمیل دارد.
راهنمای سفر من mytravelguide.ir
راهنمای سفر من هم برای سفر های داخلی و هم برای سفرهای خارجی سایت مفیدی است. در مورد مناطق دیدنی ایران مطالب خوبی همراه با تصاویر مناسب دارد و در مورد کشورهای دیگر هم راهنمای سفر، آشنایی مختصر با زبان کشورها، اطلاعات مربوط به سفارتخانه ها و فرودگاهها و دانشگاه ها و اطلاعاتی در مورد مقررات سفر ارائه می دهد.
نکست هالیدی nextholiday.ir
این سایت بیشتر به ارائه اطلاعات در مورد کشورهای قطب گردشگری می پردازد. در این سایت می توانید با اماکن دیدین، هتلها، رستورانها و مراکز خرید این کشورها آشنا شوید.
هتل یابها:
خوشبختانه رزرواسیون اینترنتی هتلها در ایران جدی گرفته شده و حالا سایتهای بسیاری هستند که اطلاعات کامل هتلها و امکان رزرواسیون را برای شما فراهم می کنند. چند نمونه از این سایتها عبارتند از “سایت جامعه هتلهای انلاین” که در دو آدرس eghamat24.com و hro.ir در دسترس است و هر چه که بخواهید در مورد هتلها در اختیار شما قرار می دهد. بد نیست نظرت کاربران در مورد هتلها را هم در این سایت بخوانید. سایتهای دیگری چون iranhotelonline.com و hotelyar.com هم به معرفی هتل و رزرو اتاق در سراسر کشور می پردازند.
راهنماهای شهرهای مختلف:
سایتهای راهنمای مسافرت ویژه شهرها هم هستند که چون بر شهر خاصی تمرکز دارند جزییات بیشتری را ارئه می دهند مثلا برای سفر به کیش سایت هلوکیش hellokish.ir و برای سفر به مشهد سایت گردشگری مشهدmashhadtourism.net بسیار مفید هستند. اگر جستجوی مختصری بکنید سایتهای خوبی برای شهرهای دیگر هم پیدا می کنید.
ب- سایتهای انگلیسی زبان:
اگر قصد سفر به خارج از کشور دارید شاید هیچ چیز مفید تر از یک سایت انگلیسی زبان نباشد. سایتهای متعددی در این زمینه هستند و کشورهای مختلف هم وبسایتهای اختصاصی برای توریستهای خود دارند اما این سایتها در همه دنیا معرفوتر و مفیدتر از بقیه هستند:
تریپ ادوایزر tripadvisor.com
همه چیز… از معرفی هتل و رستوران و مراکز تفریحی گرفته تا تهیه بلیط و معرفی شهرها و ایده های کاربردی برای سفر. این سایت بیشتر بر مبنای تجربه کاربران مختلف است و بنابریان اطلاعات بسیار سودمندی به شما می دهد. می توانید رستورانی را که در آتن، غذای مورد علاقه شما را با قیمت مناسب سرو می کند پیدا کنید یا یک هتل مجلل در استانبول. یا بدانید که چطور باید به دیدن یک معبد در هند بروید. بخشی برای توصیه های کلیدی مسافران قبلی هم وجود دارد. شما هم می توانید با عضویت (رایگان) در این سایت نظر و رای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. اپلیکیشن موبایل این سایت برای تمام سیستمهای عامل به رایگان موجود و از tripadvisor.com/apps قابل دانلود است.
لونلی پلنت lonelyplanet.com
این سایت هم یکی از بهترینها در زمینه خود است. تجارب گردشگران باسابقه و مطالب دست اول در مورد اماکن مختلف و جاذبه های توریستی و هتلها و پروازها. اپلیکیشن رایگان این سایت برای کاربران اپل و اندروید و نوکیا قابل دانلود است. همچنین کتابهای الکترونیکی راهنمای سفر آن هم از این این ادرس قابل تهیه است:lonelyplanet.com/apps-and-ebooks
فرامرز frommers.com
در این وبسایت هم اطلاعات جامع در مورد سفر به کشورهای مختلف وجود دارد. ایده های ناب سفر و بخشی برای معرفی طرح های سفر خانوادگی هم از بخشهای ویژه این سایت هستند. این سایت هم اپلیکیشن رایگان خود را دارد اما تنها برای آی او اس (سیستم عامل اپل) frommers.com/go/mobile
در مطلب بعدی با معرفی اپلیکیشنهایی برای گردشگران در خدمتتان خواهیم بود.
1 thought on “آن سفر کرده که صد سایت و گجت همره اوست”