بر اساس مقاله منتشر شده اخیر در ژورنال اکسپریمنتال مدیسین ،تزریق مقدار اندکی پروتئین تجمع یافته در موش ،باعث ابتلا به یک بیماری شبیه به پارکینسون می شود.
تجمع تدریجی انبوهی از پروتئین alpha-synuclein در مغز بیماران مبتلا به پارکینسون، همزمان با شروع اختلال به وقوع می پیوندد. البته چگونگی شروع و گسترش تجمع پروتئین ها در مغز هنوز ناشناخته باقی مانده است. برای پاسخ به این سوال یک تیم به رهبری لی در دانشکده پزشکی پنسیلوانیا اظهار داشتند فرم جهش یافته پروتئین فوق در مغز بیماران یافت شده است. در موشها علائم بیماری در حدود یک سالگی و نه زودتر ظاهر شد.
لی و همکارانش دریافتند تزریق پروتئین انسانی alpha-synuclein در مغز موشهای جوان ،تسریع در شروع و شدت بیماری را موجب خواهد شد. بنظر میرسد این توده بعنوان بذری عمل می کند که وظیفه ایجاد و توسعه انبوه پروتئین مختص مغز موش alpha-synuclein در سراسر مغز موش را سبب خواهد شد. الگوی گسترش نورون به نورون سیگنالهای عصبی نشان می دهد توده موجود مانع عبور سیگنالهای طبیعی از مسیر همیشگی می گردد و از این طریق اختلال در عملکرد مغز ایجاد می شود.
یافته های موجود نشان می دهد که بیماری پارکینسون همانند سایر بیماریهای سیستم عصبی نظیر آلزایمر در نتیجه تجمع غیرطبیعی این پروتئین در مغز رخ می دهد. چگونگی تجمع اولیه و غیر طبیعی پروتئین در مغز همچنان ناشناخته باقی مانده است.
مادرم پارکینسون داره وضعش بسیار وخیمه برای درمانش به متخصصین زیادی نشونش دادم تشخیص همشون بر اینه که بیماری پارکینسونه ولی داروها ونهوه استفاده از داروها بسیار متفاوته می خواستم بدونم چیکار میشه کرد؟ راستی توهمه سایتها این مشابه که علل پیدایش این بیماری ناشناخته است ولی من فکر می کنم علتش کارکردن زیاد در زیر نور آفتاب گرم هستش چون این قضیه بین بیماران تقریبا مشترکه
باتشکر
______________________________________________________________
با سلام
دوست عزیز برای شما و همه خانوده تان سلامتی آرزومندیم
همانطور که می دانید بیماری پارکینسون یک بیماری مزمن و وقت گیر از لحاظ تشخیص و سیر بیماری هست. بنابراین توصیه ما به شما این هست که یک متخصص رو برای درمان مادر گرامیتان در نظر بگیرید و تحت نظر او درمانها را انجام دهید. درمانها در هر بیمار ممکن است با بیمار دیگر فرق داشته باشد و بنابراین ما (یا هیچ کسی دیگری که از نزدیک در جریان بیماری مادرتان نیست) نمی توانیم مداخله ای در درمان ایشان داشته باشیم
طبیعتا هر فرد با توجه به تجربیات زندگی خود ممکن هست فرضیاتی برای علت بیماری خود داشته باشه. اما هیچکدام از این فرضیات قبل از آزمایش توسط روشهای علمی قابل اثبات نیستند.
مطمئنا اینترنت هرچند سرشار از دانشهای گوناگون است اما ممکن است اطلاعات غلط و نا مطمئنی هم به شما ارائه کند که بیشتر باعث سردرگمیتان شود. توصیه ما به تمام بیماران این است که تحت نظر پزشک خودشان درمان دریافت کنند. زیرا پزشکی دانشی تجربی و وابسته به فرد است و نمی توان مانند ریاضیات فرمول واحدی برای افراد و بیماریهای گوناگون وضع کرد